Bianca nu s-a lăsat mai prejos în disputa cu Iulia Albu
"Tu te crezi naturală? Te-ai născut cu belciugul în nas şi cu flori în cap? Draga mea, cred că tu ai nevoie de un Xanax (n.r. calmant)", i-a răspuns Bianca.

"Poţi să pui mâna pe floarea mea, dar să nu o rupi că te bat", i-a spus Iulia Biancăi, referindu-se la florile naturale pe care le purta pe cap.

"După ce că e agresivă verbal, acum e şi karatistă", a replicat Bianca.
  • Maya, luni, 20.10.2014 17:57
    De gustibus

    Cred ca orice stilist ar trebui sa inteleaga ca fiecare persoana se simte bine intr-un anumit fel de haine fie ele clasice, extravagante, sexy, boho, gotice, sau cum or fi. Daca "stilista" Iulia Albu crede ca toata lumea trebuie sa adopte stilul ei vestimentar, are o mare problema. Dar e problema ei, mai intereseaza pe cineva? :))

  • bob, joi, 16.10.2014 19:25
    manipulare

    Probabil ca tot circul dintre ele se plateste... Oricum,desi te astepti la diferente de intelect,se pare ca sunt la fel,daca nu-si gasesc rostul in viata,decat sa pozeze,sa caute atentie cu orice pret. Jalnic... Dragusanu nu are nici o calificare,n-ai ce-i cere..dar Albu zice ca e stilist,dar dupa ce arunca pe ea, fara nici un stil,tot felul de improvizatii (numai lavete de bucatarie n-a folosit-ca probabil nu spala-) ...de vina e cine o plateste sa-si dea cu parerea ! Sincer,nu are nimeni nevoie de parerea ei.Daca va uitati la emisiuni de profil din alte tari,vedeti diferenta !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro