Jazz din dragoste cu Adrian Naidin
Divertisment · Stiri / 12.02.2013

Cu un timbru vocal de baladă românească, din aceea care-ți smulge sufletul din piept, și acompaniat de un violoncel care atinge note de o perfecțiune rară, muzicianul Adrian Naidin va spune povești de dragoste joi, 14 februarie, la restaurantul Papa la Soni din București.

"Va fi un concert extraordinar, pentru îndrăgostiți, dar mai ales pentru cei care încă nu iubesc, pentru cei fericiți sau pentru cei care încă mai speră”, spune Adrian Naidin, care-și lasă încă o dată violoncelul să viseze, să depene povești sau să șoptească versuri, trecând prin propriul suflet cele mai frumoase dintre cântecele de iubire ale lumii, pentru a le da, îmbogățite de sensuri, mai departe.

Vă invităm joi, 14 februarie, la restaurant Papa la Soni din București, pentru un concert extraordinar cu și despre dragoste, susținut de violoncelistul ADRIAN NAIDIN. Spectacolul începe la ora 20.30. Biletele costa 25 de lei. Rezervari la 0755.659.653 sau la adresa de email [email protected].


Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Invitat special al lui Nicu Covaci în anul în care trupa Phoenix a împlinit 50 de ani de existență, Adrian Naidin a convins publicul cu vigoarea etno-rock, într-un insolit proiect fusion testat deja într-o serie de spectacole organizate în București și în țară.


Confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, și de regizorul grec Mihalis Kakogiannis – care i-a fost admirator, Adrian Naidin a fost aplaudat, alături de pianistul Raul Kusak, pentru proiectului world “Cântice’n cerc”, la Festivalul Folk You sau la Freedom Jazz de la Vama Veche, și a fost primit cu ovații pe scena Teatrului Național din București, alături de actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro