Jennifer Aniston nu vrea să dea ochii cu Angelina Jolie
Divertisment · Stiri / 14.08.2013

Fosta soție a lui Brad Pitt și-a schimbat biletul de avion după ce a aflat că Angelina Jolie și-a făcut rezervare la același zbor.

Jennifer Aniston își rezervase un loc la Business Class pentru o cursă spre Londra a companiei Brittish Airways cu plecare de pe aeroportul internațional din Los Angeles.  

O sursă citată de canalul E! News a declarat că cele două actrițe nu știau că urmau să zboare cu aceeași cursă, însă un angajat al companiei a observat lista pasagerilor și a luat legătura cu asistenții lui Jennifer pentru a o avertiza despre această situație.

Actrița în vârstă de 44 de ani dorea să călătorească la Londra pentru a fi prezentă, miercuri, la premiera noului ei film, "We're The Millers". Aniston a decis imediat să-și schimbe rezervarea și a plecat luni spre capitala Angliei, scrie postul citat.

jennifer Aniston și Angelina Jolie obișnuiau să stea la hotelul londonez The Dorchester, însă niciuna dintre ele nu s-a cazat acolo în această săptămână, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Jennifer Aniston, logodită acum cu actorul Justin Theroux, a mărturisit că a fost distrusă după ce mariajul ei cu Brad Pitt s-a năruit, la scurt timp după ce acesta a jucat cu Angelina Jolie în "Mr. and Mrs. Smith". Aniston și Pitt au divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o Angelina Jolie.
 
 

Angelina Jolie şi partenerul său de viaţă, Brad Pitt, au împreună şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi.


Foto: AFP/Mediafax
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro