Jeremy Irons a străbătut Transilvania pe motocicletă
Divertisment · Stiri / 13.10.2012

Actorul britanic a străbătut Transilvania pe motocicletă şi a făcut un popas în satul Rîmetea, din judeţul Alba, unde a petrecut o seară în casa unui localnic, a băut palincă şi a consumat mâncare românească.

Actorul laureat cu premiul Oscar a străbătut Ardealul în deplin anonimat, fiind însoţit în vizita sa în România de o tânără, care l-a ajutat să se înţeleagă cu gazdele din satul Rîmetea, informează site-ul stirileprotv.ro.

Potrivit proprietarului pensiunii, la al cărei restaurant Jeremy Irons s-a oprit timp de circa o oră pentru a se odihni, actorul a mâncat o supă de perişoare şi a gustat palincă.

De asemenea, nişte fotografi din Ungaria, aflaţi întâmplător la acel restaurant, l-au recunoscut pe celebrul actor şi l-au fotografiat.


Raab Zoltan, unul din fotografii care au vorbit cu Irons, a declarat pentru ştirileprotv.ro că actorul i-a povestit că face turul Transilvaniei cu motorul, că a parcurs deja mii de kilometri şi că pentru el aceasta este o relaxare între filmări.

După popasul făcut la Rîmetea, Jeremy Irons a plecat împreună cu însoţitoarea lui spre Aiud, după cum au mai spus cei care au discutat cu actorul.

Potrivit site-ului citat, în Rîmetea locuiesc doar 600 de persoane, care trăiesc din turism.

În plus, sătenii au avut grijă să-şi reabiliteze casele vechi, unele dintre acestea fiind parte a patrimoniului cultural naţional.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro