Katie Holmes vrea custodia fetiței
Divertisment · Stiri / 30.06.2012

Actrița a cerut divorțul, iar Tom Cruise a fost luat prin surprindere de manevra soției sale, relatează TMZ.

Actrița a cerut divorțul, iar Tom Cruise a fost luat prin surprindere de manevra soției sale, relatează TMZ.

Katie Holmes a depus actele de divorț joi, 28 iunie, la New York, invocând "diferențe ireconciliabile". Ea a cerut custodia deplină asupra fetiței lor, Suri, în vârstă de 6 ani, precum și dreptul de a o păstra pe micuță în casa ei până se pronunță divorțul. Totodată, actrița ar fi solicitat și o "sumă suficientă" pentru fetiță.

Cererea de divorț a fost depusă fără numele solicitantului, relatează TMZ. Katie a specificat că dorește împărțirea averii. Actorii au încheiat un contract prenupțial atunci când s-au căsătorit, amintește site-ul.


Surse citate de site-ul american au spus că Tom este foarte trist și nu se aștepta la așa ceva. Starul a fost zărit purtând verigheta la filmările pe care le are în aceste zile în Islanda. Interesant, Katie a purtat și ea inelul în această săptămână, observă TMZ, care a publicat câteva fotografii elocvente.

Sursele citate au calificat "dezgustătoare" cererea soției lui Tom de a obține doar pentru ea custodia.

"Katie a cerut divorțul, iar Tom este profund întristat și se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rugăm să le respectați nevoia de intimitate pentru a depăși acest moment"
, a precizat reprezentantul lui Tom Cruise într-un comunicat.

Tom Cruise (49 de ani) şi Katie Holmes (33 de ani) s-au căsătorit în noiembrie 2006.
Actorul mai are doi copii din mariajul cu Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers între anii 1987 și 1990.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro