Katie Holmes vrea să renunţe la actorie
Divertisment · Stiri / 31.01.2013

Actriţa intenţionează să renunţe la cariera de la Hollywood, informează presa americană.

Katie Holmes ar dori să devină avocat. Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, actriţa americană s-ar fi înscris deja la o facultate de drept, informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax. Tatăl ei este avocat şi are propriul birou de avocatură.

Ea s-a săturat de actorie şi vrea să devină un model pentru fiica ei, Suri, în vârstă de şase ani, a declarat pentru tabloidul american National Enquirer una dintre prietenele actriţei.

Totodată, artista doreşte să scape de atenţia constantă a jurnaliştilor care o urmăresc fără încetare după divorţul ei de Tom Cruise.


Nu este pentru prima dată când Katie Holmes, în vârstă de 34 de ani, are în vedere o altă profesie - în anii '90, ea s-a înscris la cursurile Universităţii Columbia din New York, notează Mediafax.

Deşi a fost acceptată la acea universitate, Katie Holmes a renunţat la cursurile universitare după ce a primit unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune "Dawson's Creek".

Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.



Foto: AFP/Mediafax



Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro