Kinga Sebestyen: secretul pentru a face sport eficient
Divertisment · Stiri / 16.10.2013

Kinga Sebestyen susține că este foarte important ca atunci când faci sport să lași stresul de la serviciu deoparte și să te bucuri cu adevărat de mișcarea pe care o faci la sală sau în aer liber. Celebra antrenoare de fitness își constuiește fiecare curs pe care îl predă astfel încât toată lumea să zâmbească, să uite de griji și să facă mișcare cu multă plăcere. În plus, spune că nu recomandă dietele drastice.

“Am 17 ani de experiență în fitness timp în care am slăbit mii și mii de persoane. Mulți aveau probleme de sănătate, diabet, afecțiuni la inimă sau la spate sau genunchi. Eu nu recomand dietele drastice. Nu fac programe de slăbire astfel, nu oblig la nimic. Schimbarea începe din creier, la nivel psihic. Un om care nu vrea cu adevărat să slăbească caută scuze. Se refugiază în muncă și se încarcă cu foarte mult stres. Alții se întreabă de ce nu slăbesc dacă mănâncă doar o dată pe zi. Dieta nu funcționează pentru cei care sunt stresați la locul de muncă sau acasă. Aici intervin eu și îi invit la orele de sport pentru a se relaxa și a se distra în primul rând. Instructorii pe care i-am pregătit au învățat regulile mele și au văzut că funcționează. Comunicăm cu fiecare client, îl facem să zâmbească, să se simtă bine. Odată ce prinde drag de ceea ce face la sală, apoi va fi mult mai motivat să continue și să facă mișcare. Va fi mult mai determinat și nu va mai privi sportul ca pe o corvoadă. Veți vedea sâmbăta și duminica aceasta la Kangoo Jumps International Festival despre ce vorbesc. Vor fi mulți oameni care vor face mișcare alături de mine și de ceilalți antrenori și veți vedea cât de bucuroși și plini de viață sunt”
, spune Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps International Festival, desfășurat în premieră în România la World Trade Center, după multe ediții organizate în Spania, va debuta sâmbătă dimineață cu ora specială a Kingăi Sebestyen când se va lansa, tot în premieră, Imnul Kangoo Jumps, interpretat de antrenoarea și cântărața suedeză Isabelle Badea.

Fiecare vizitator va primi la intrare o pungă cu cadouri, iar la finalul evenimentului se vor acorda premii se vor acorda premii importante, precum ghete Kangoo Jumps, haine sport, accesorii, vitamine, băuturi energizante, abonamente la săli de fitness și chiar bilete la spectacolele din acest an.

Biletele pentru cei care sunt interesați să se înscrie pe grupe la presenteri, instructori și traineri au prețul redus, de la 300 la 199 lei. Biletele se pot achiționa pe site-ul www.kjfestival.com sau direct la eveniment.

În cadrul evenimentului de la sfârșitul acestei săptămâni, gimnaștii Marian Drăgulescu și Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu,  Ana Maria Brânză, videcampioană olimpică și campioană europeană și mondială la scrimă, și cântăreața de muzică populară Angela Rusu vor sări cu ghetele Kangoo Jumps alături de peste 1500 de invitați.

Vizitatorii vor avea ocazia să ia parte la sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic și Port de Bras.   
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro