Kirsten Dunst, pozată fără machiaj
Divertisment · Stiri / 16.07.2013

Actrița a fost fotografiată la Los Angeles, în timp ce ieșea la o cafea, împreună cu câțiva prieteni. Ea a renunțat la machiaj și avea un look diferit de cel cu care și-a obișnuit admiratorii.

 
Fără machiaj, Kirsten Dunst pare o altă persoană, ba chiar una obișnuită. Vedeta a fost surprinsă săptămâna trecută de paparazzi pe o stradă din New York și era departe de imaginea glamour pe care o afișează la evenimente.
 
Ea a ieșit cu câțiva prieteni la o cafea și a optat pentru o ținută simplă și lejeră.
 
 
 
Actriţa americană, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată încă de la 10 ani în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards.

"A fost doar un sărut pe fugă", a spus actriţa în vârstă de 31 de ani despre sărutul cu Brad Pitt în cunoscutul film din 1994, în care Dunst a jucat rolul unei fetiţe vampir. "Îmi aduc aminte că Brad (...) avea părul lung. Era doar un tip cool şi de genul hippie. Toată lumea îmi spunea pe atunci: 'Eşti atât de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt', dar mie mi s-a părut că a fost dezgustător. Nu am mai sărutat pe nimeni până la 16 ani, cred."

Potrivit unei alte declaraţii a actriţei, nici Brad Pitt nu a fost atunci foarte încântat de scena respectivă.
"Cum crezi că mă simt eu? Trebuie să mă sărut cu o fetiţă", i-ar fi spus Pitt lui Kirsten.
 
 

Kirsten Dunst a fost apreciată pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la "Marie-Antoinette" (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular. De asemenea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet, şi a devenit celebră graţie filmelor din seria "Omul-Păianjen". 

Actriţa născută în Statele Unite dintr-un tată german şi o mamă suedeză, are dublă cetățenie; pe lângă cea americană, ea a primit în 2011 și cetățenia germană.
 
În 1995, Kirsten Dunst a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People. 


Foto: Hepta, AFP/Mediafax





Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro