Lady Gaga: un fan, trântit la pământ de gărzile vedetei
Divertisment · Stiri / 17.08.2012

Un incident minor s-a petrecut ieri după amiază la Athenee Palace Hilton, unde a fost cazată vedeta. Un fan şi-a dorit cu disperare un autograf, aşa că a trecut pe lângă gărzile de corp şi a încercat să se apropie de cântăreaţă.

Un incident minor s-a petrecut ieri după amiază la Athenee Palace Hilton din București, unde a fost cazată vedeta. Un fan şi-a dorit cu disperare un autograf, aşa că a trecut pe lângă gărzile de corp şi a încercat să se apropie de cântăreaţă.

Un bodyguard l-a trântit imediat la pământ pe bărbat, înainte ca acesta, care avea un pix şi o foaie de hârtie în mână, să se apropie de Lady Gaga pentru a obţine autograful acesteia, relatează site-ul tmz.com.

Vedeta a șovăit puțin în momentul producerii incidentului, apoi și-a continuat drumul și a ieșit din hotel, însoţită de gărzile de corp.



Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat mai multe ținute.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul ei show este programt vineri, la Viena.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro