Leonardo DiCaprio viseaza la casatorie
Divertisment · Stiri / 12.01.2009

Leonardo DiCaprio isi doreste sa se insoare, afirma site-ul femalefirst.co.uk. Actorul, burlac convins si deloc increzator in institutia casatoriei pana relativ recent, si-a schimbat...

Leonardo DiCaprio isi doreste sa se insoare, afirma site-ul femalefirst.co.uk. Actorul, burlac convins si deloc increzator in institutia casatoriei pana relativ recent, si-a schimbat complet parerea despre mariaj, sustinand ca "s-a maturizat".

DiCaprio, in varsta de 34 de ani, a declarat: "Cred cu toata fiinta in casatorie. Spunand asta, imi dau seama ca dau in cap tuturor lucrurilor pe care le-am afirmat pana acum. Da, vreau sa ma casatoresc si sa am copii.".

Actorul, despre care se stie ca este implicat intr-o relatie cu modelul israelian Bar Rafaeli, pune comentariile anterioare pe seama lipsei de experienta:
"E ca si cum ignoranta tineretii vorbea in locul meu. Cand am spus toate lucrurile astea? Acum trei sau patru ani? Pot spune ca ne maturizam foarte repede...".

In plus, starul considera ca presiunile la care l-a supus presa, odata cu succesul cunoscut de filmele "Titanic" sau "Romeo si Julieta", in care a jucat, au avut un impact foarte mare asupra sa: "'Titanicul' a reprezentat o perioada de rebeliune pentru mine. Am fost portretizat drept un adevarat Casanova. Nu era ceea ce imi doream la varsta de 24 de ani. Nu a reprezentat niciodata recunoasterea pe care o voiam. Intreaga experienta a fost atat de superficiala si fara sens. Tocmai de aceea am si luat o pauza. Eram constient de faptul ca trebuia sa fac altceva."
.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro