Madonna nu schimbă titlul piesei "Girls Gone Wild"
Divertisment · Stiri / 28.02.2012

Managerul vedetei explică de ce ea a tăiat o literă din titlul piesei "Girls Gone Wild".

Managerul vedetei explică de ce ea a tăiat o literă din titlul piesei "Girls Gone Wild". Reprezentantul Madonnei susţine că aceasta nu a cedat presiunilor lui Joe Francis, cel care spune că deţine drepturile asupra titlului melodiei "Girls Gone Wild".

Joe Francis a anunţat că deţine drepturile asupra melodiei "Girls Gone Wild", care dă şi titlul celui mai bun album al vedetei. În urmă cu trei săptămâni, el a declarat că a trimis un mesaj către staf-ul Madonnei, avertizând că o va da în judecată dacă va interpreta melodia "Girls Gone Wild" în recitalul susţinut în pauza finalei de fotbal american de la Super Bowl. Madonna nu a cântat piesa în acea seară.



Managerul artistei, Guy Oseary, a declarat că victoria cu care se tot laudă Francis nu există, din moment ce staf-ul Madonnei nu a primit niciodată vreun mesaj de acest gen. Madonna nu a cântat melodia pentru că a fost alegerea sa, nu pentru că i-ar fi impus cineva acest lucru, susţine reprezentantul vedetei, citat de site-ul tmz.com.

Guy Oseary a mai declarat că Madonna a lucrat săptămâni la rând titlul albumului şi a decis ca acesta să fie "Girl Gone..." în loc de "Girls Gone..." pentru că aşa îl cântă. Au fost luate în calcul mai multe variante de titlu, a mai explicat el.


Reprezentantul Madonnei a mai spus că Oseary nu poate deţine drepturile de autor asupra titlului "Girls Gone Wild". Oseary a citat un articol din revista Billboard, potrivit căruia există 50 de melodii cu acelaşi titlu, relatează TMZ.

Mai mult, Oseary a spus că Madonna nici măcar nu ştie cine este Joe Francis şi nu are nici cea mai mică îngrijorare cu privire la ameninţările acestuia.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro