Maria Radu le spune Alo fanilor!
Divertisment · Stiri / 08.11.2013

La doar câteva luni după lansarea ultimul videoclip, Maria Radu reapare, în atenţia fanilor, cu un nou single “ Alo”, un featuring cu TCC (Tipul Cu Caciula), single ce este însoţit de un videoclip de imagine cu o puternică forţă vizuală, de sugestie şi care ne vorbeşte despre o poveste de dragoste regăsită, o speranţă şi un demers firesc- un “du-te vino” între îndrăgostiţi. Textul si muzica piesei îi apaţtin talentatei Theea Miculescu, iar producţia muzicală, lui Cornel Ursache.

Styling-ul pentru videoclip este unul special, principalele puncte de atracţie fiind printurile florale, pielea ştanţată, coafura fresh şi cadrele road trip. Mixul de elemente cool, face din videoclip o succesiune de imagini simpatice, cu grimase funk şi acţiune maxi-speed.

Pentru acest videoclip, Maria a optat pentru haine care să o caracterizeze: o serie de t-shirt-uri din neopren, nelipsita jacheta din piele, imprimată cu mesaje, pe care Maria a achiziţionat –o dintr-un vintage shop din Londra, botinele din piele, iar piesa de rezistenţă  a fost  pălăria cu inserţii de păr  natural , colorat, realizată de Cristina Grama.



Maria a colaborat cu designeri romani foarte talentaţi pentru acest videoclip, precum Wilhelmina Arz şi Atelier Atuu, pentru care este şi imaginea colecţiei F/W 2014.

“ALO este o piesă pe care sper să o fredonaţi în maşină, e un melanj fericit între romantism şi pragmatism, o poveste frumoasă cu care oricine poate empatiza, pentru că transpune realitatea în modul cel mai firesc şi mai apropiat de natura umană. Interesant este că, deşi poate părea povestea oricui, ea îşi păstrează unicitatea. Piesa este un featuring cu TCC, un tip al cărui timbru vocal cald, special, m-a încântat, fapt ce a condus la această colaborare. Sper să vă placă  şi videoclipul la care am lucrat cu o echipă de oameni talentaţi  şi să luaţi în calcul orele de filmare în pădure, pe o vreme deloc  prietenoasă, plimbarea la volanul unui tip de masină pe care nu o mai condusesem  niciodată, cât şi montajul unuia dintre cei mai talentaţi prieteni ai mei, dar şi Mesajul!”
a povestit Maria.

Maria Radu este un artist complet, o prezenţă încântătoare şi o voce de excepţie. Dacă o întrebi cum s-ar defini, îţi va răspunde, întotdeauna cu modestie, că printre atuurile sale se numară: sinceritatea, perseverenţa în muzică şi negreşit, spiritul energic şi tonic.

Maria şi-a început cariera la doar 14 ani, susţinând primul concert pe Stadionul Progresul alături de trupa Solaris. A urmat apoi Şcoala Populară de Artă, secţia Canto, timp în care a participat  la numeroase concursuri şi festivaluri, unde a fost premiată. De-a lungul timpului, a colaborat cu trupe importante din muzica românească precum: Direcţia 5, Timpuri Noi, Van Noiss alături de care a lansat şi 2 albume şi Vank. În  2006, lansează primul album solo “ M-am îndragostit un pic” cu care cucereşte publicul, printre cele mai cunoscute piese ale albumului numărându-se: “ All This Time”, “Dorul”, “ M-am îndragostit un pic”. De atunci, cu fiecare an, Maria lansează piese noi, dinamice, de calitate, care îi conferă astăzi Mariei statutul unui artist talentat, iubit şi apreciat de oameni.


Clipul poate fi vazut aici:

http://www.youtube.com/watch?v=YNnf9TK_2PM

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro