Master Chef Petru Buiuca a invatat vedetele cum sa prepare sandwich-uri si salate gourmet!
Divertisment · Stiri / 18.03.2015

Petru Buiuca (primul castigator al unui show culinar de succes) ne-a demonstrat printr-o sesiune de live cooking, ce a avut loc la Snack Attack Upground Pipera ca si sandwich-urile si salatele pot deveni preparate gourmet. GOURMET face trimitere la calitatea si unicitatea mancarii, precum si a modalitatilor de pregatire a acesteia. Desi la inceput termenul era asociat cu bucataria franceza, recent s-a ajuns la concluzia ca orice masa poate fi numit gourmet, deca este pregatita cu alimente rafinate.

Astfel, clientii Snack Attack Upground Pipera, jurnalisti si celebritati au avut ocazia sa guste peste 20 de salate diferite si sandwich-uri cu crema de usturoi copt, dressing din  ghimbir, menta si lamaie, pesto proaspat si rosii flambate, preparate pe loc de talentatul chef Petru Buiuca.

Mai mult, Eli Roman (Realitatea TV), Irina Mohora (TVR1), Carmen Negoita (Lifestyle blogger), Andrei Nourescu si Ioana Scarlatescu (Dolce Sport) au participat la un concurs, in care au avut posibilitatea sa isi prepare propriile sandwich-uri cu ingrediente disponibile in Snack Attack Upground,  cu mentiunea ca acestea trebuiau sa se incadreze in pretul de maximum 10 lei. Chef Petru Buiuca  a desemnat la final cea mai reusita reteta si a daruit un sort de bucatarie marca proprie unui fan Snack Attack.



„Intotdeauna mi-a placut mancarea sanatoasa, asa ca salatele sunt o alegere cu care nu ai cum sa dai gres. Totodata, programul foarte incarcat ne face sa apelam de multe ori la un sandwich rapid, dar nu trebuie niciodata sa uitam ca acesta trebuie sa fie si sanatos, asta daca vrem sa ne hraneasca cu adevarat si nu doar sa ne opreasca foamea pentru cateva minute. Mi-a facut placere sa ma implic intr-un eveniment ce a avut la baza hrana sanatoasa, dar si gustoasa. Am gatit, ne-am distrat si am mancat bine!"


“Crazy about healthy food” este sloganul Snack Attack, retea de magazine si restaurante ce vine in intampinarea clientilor printr-o atmosfera prietenoasa care intuieste nevoile de nutritie si dieta ale acestora. La Snack Attack Upground Pipera (un nou concept de restaurant, unde iti poti crea singur propriile salate si sandwich-uri) clientii au posibilitatea sa aleaga dintr-o varietate de legume, branzeturi, carne, peste, oua, seminte si dressing-uri pentru a-si prepara cele mai delicioase sandwich-uri, salate si paste.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro