“Metallica –Through the Never”, în premieră și exclusivitate în format IMAX 3D, la Cinema City, din 27 septembrie
Divertisment · Stiri / 25.09.2013

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est va transmite în exclusivitate în perioada 27 septembrie – 4 octombrie, filmul-documentar Metallica – Through the Never” în format IMAX 3D.

Fanii heavy metal îi vor putea vedea pe marele ecran IMAX din Cinema City Cotroceni pe membrii legendarei trupe rock, într-o producție cinematografică în care acțiunea este dictată de ritmurile muzicii rock „Metallica – Through the Never” depășește limitele unui film documentar și îmbină imaginile filmate în timpul turneului de anul trecut din Vancouver și Edmonton cu aventurile prin care trece Trip, un membru al echipei tehnice în încercarea sa de a recupera elementul cheie, esențial în punerea în scenă a show-ului lor.

Filmul, a cărui coloană sonoră reunește cele mai apreciate melodii ale trupei din ultimii 30 de ani, este un proiect ambițios, cu un concept nou, în care ritmurile rock-ului se întâlnesc cu tehnologia cinematografică de ultimă oră. 

Cadrele au fost filmate exclusiv pentru formatul IMAX, folosindu-se simultan 24 de camere de filmat. Timp de 92 de minute, atmosfera vibrantă de concert, efectele speciale, perspectiva 360 de grade și intensitatea sunetului din sala Romtelecom IMAX amplifică scenele de acțiune prin care Trip încearcă să își ducă misiunea la bun sfârșit și oferă spectatorilor un spectacol inedit.

Metallica – Through the Never” poate fi văzut exclusiv în format IMAX 3D în prima săptămână de la lansare, iar începând cu data de 4 octombrie poate fi urmărit în format 3D în locațiile Cinema City din Cotroceni, Arad (Atrium), Ploiești și Cluj (Iulius Mall).
 
Biletele se pot rezerva și achiziționa online, accesând site-ul www.cinemacity.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro