Michael Phelps – noul ambasador Head&Shoulders
Divertisment · Stiri / 06.08.2012

La doar doua zile de la ultima competitie, cel mai prestigios si cel mai medaliat inotator din istorie, Michael Phelps, si-a anuntat astazi, in cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Londra, noul sau rol de ambasador al increderii head&shoulders.

La doar doua zile de la ultima competitie, cel mai prestigios si cel mai medaliat inotator din istorie, Michael Phelps, si-a anuntat astazi, in cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Londra, noul sau rol de ambasador al increderii head&shoulders.

Sub aceasta noua  titulatura, inotatorul olimpic isi va utiliza abilitatile dobandite de-a lungul carierei sale legendare pentru a antrena in drumul lor spre succes alte persoane aflate la inceputul carierei sportive. Michael Phelps a castigat 8 medalii la Olimpiada de la Atena,8 medalii la Beijing si 6 la editia de anul acesta de la Londra, cumuland un total fara precedent de 22 de medalii.



Referitor la parteneriatul cu P&G, Phelps a declarat: „Fara indoiala, sporturile solicitante din punct de vedere fizic, fie ca vorbim de inot sau ciclism, necesita o doza extraordinara de incredere de sine. Aceasta este cea mai importanta lectie pe care am invatat-o pe parcursul intregii mele cariere, o regula pe care am aplicat-o si in viata de zi cu zi, motiv pentru care consider ca statutul de Ambasador al Increderii se pliaza perfect pe valorile mele. Sa ajut copiii sa isi construiasca acea incredere de care au nevoie pentru a-si indeplini visele este, de departe, contributia cea mai mare pe care as putea sa o am.”


Prima activitate a lui Phelps in calitate de ambasador a fost aceea de a inmana Trofeul Increderii head&shoulders. Acest premiu se va acorda anual unei persoane sau unui grup de persoane care simbolizeaza lupta sustinuta si continua catre succes, in ciuda tuturor greutatilor, si care reliefeaza importanta increderii in sine in tot acest demers. head&shoulders ajuta in fiecare zi milioane de oameni sa aiba incredere in sine. Suntem cu adevarat inspirati de sportivii pe care ii sustinem, de pasiunea lor pentru triumf si de angajamentul lor pentru viata sportiva, ceea ce ne indeamna sa impartasim aceasta dedicare catre excelenta. Michael Phelps este, fara doar si poate, un exemplu exceptional, nu doar datorita succesului enorm si increderii pe care o manifesta in apa, ci mai ales pentru tot ceea ce face in afara bazinului.


Practic, initiativa lui Michael de a imbunatati viata copiilor prin sporirea increderii in sine si prin educare sportiva, ne inspira profund in campania noastra. In acest sens, asteptam cu nerabdare intalnirile sale cu micii sportivi, avand certitudinea ca rolul de Ambasador al Increderii head&shoulders va schimba destine.” remiul de anul acesta ii revine lui William Watson III, un copil in varsta de sapte ani care traieste intr-o zona rau famata din Knoxville, USA. Tatal lui a fost victima unor violente de strada, fiind ucis in urma unei impuscaturi in luna aprilie a anului curent. In ciuda acestor greutati, William a adoptat o atitudine pozitiva, canalizandu-si energia catre bazinul de inot si devenind un real exemplu pentru colegii lui, prin performantele uluitoare pe care le-a atins.


Ca urmare a acestui fapt deosebit, head&shoulders ofera o bursa de 25.000 $ clubului de inot al lui William, Tennessee Valley-Haslam Family Club, pentru a-i incuraja pe el si pe colegii sai in egalarea performantelor lui Phelps, atat prin atitudine, cat si prin antrenament propriu-zis. Michael Phelps si P&G sunt, totodata, recunoscatori mamei lui William, care a avut un rol exponential in evolutia lui remarcabila, in ciuda dificultatilor familiale cu care s-au confruntat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro