Michel Montignac a murit
Divertisment · Stiri / 26.08.2010

Autorul celebrei cure de slabire care-i poarta numele a decedat, duminica, la varsta de 66 de ani, informeaza Mediafax care-l citeaza pe primarul orasului francez Annemasse, unde locuia nutritionistul francez.

Autorul celebrei cure de slabire care-i poarta numele a decedat, duminica, la varsta de 66 de ani, informeaza Mediafax, care-l citeaza pe primarul orasului francez Annemasse, unde locuia nutritionistul francez.

Obez in copilarie, la maturitate Montignac si-a dedicat intreaga viata luptei cu kilogramele in plus. In timp ce era director in industria farmaceutica, in anii '70, a demarat o serie de cercetari in domeniul nutritiei, incercand sa isi rezolve propria problema de greutate, se afirma pe site-ul celebrului nutritionist.


Michel Montignac a pus astfel bazele regimului sau disociat - lipidele si glucidele nu trebuie amestecate in timpul aceleiasi mese -, care a adus o modificare radicala fata de regimurile traditionale, bazate pe alimentatia hipocalorica. Michel Montignac a testat regimul disociat pe el insusi si a slabit 15 kilograme in doar cateva luni.

Nutritionistul francez Michel Montignac a venit si in Romania, in mai 2009, cand a participat la seminarul "Mananc, slabesc si ma mentin", organizat in Bucuresti.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro