Michelle Pfeiffer la 54 de ani. Cum arată acum vedeta - FOTO
Divertisment · Stiri / 30.04.2012

Actriţa a împlinit duminică 54 de an și demonstrează că vârsta nu a afectat-o.

Actriţa a împlinit duminică 54 de an și demonstrează că vârsta nu a afectat-o.

Michelle a participat la ceremonia de decernare a premiilor "CinemaCon Final Night Talent", desfășurată în Las Vegas. Vedeta a purtat o rochie neagră, simplă, care i-a scos în evidenţă formele. Actriţa a accesorizat rochia cu un colier supradimensionat şi şi-a lăsat părul blond liber, relatează agenția Mediafax.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino.

Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review, informează Mediafax.
Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".


Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro