Mihaela Rădulescu s-a dus la poliţie după ce a fost amenințată
Divertisment · Stiri / 19.03.2015

Vedeta susține că a fost ameninţată de un om influent, în Monaco, și a depus plângere pentru că situaţia a scăpat de sub control.

Vedeta a anunțat că s-a adresat polițiștilor din Monte Carlo pentru a evita orice incidente neplăcute, pe viitor.

"Gata, începe! Am primit şi prima ameninţare faţă în faţă. Staţi liniştiţi, nu de la vreun telespectator care a crezut că se uită la <<Viaţa spirituală>>, ci de la unul dintre <<domnii>> despre care am scris cândva, aici. Omul era la cumpărături, în Monaco, unde şi locuieşte - sper că-şi cumpără ceva în dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror. Glumim, pamfletăm, dar omul chiar m-a ameninţat - aşa, <<bărbăteşte>>, ca de la infractor la femeie"
, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Vedeta susţine că ameninţările vin din partea unui "om influent", pe care ea îl cunoaşte foarte bine. Mai grav, spune ea, este că autorul amenințării a făcut referire și la băiatului ei.

"M-am dus la poliţia din ţărişoara asta, am relatat întâmplarea şi faptele care au generat-o. În ameninţare a pomenit şi de copilul meu, aşa că m-am gândit să vă spun şi vouă cam cât de josnici sunt unii, când sunt în panică. În continuarea vieţii şi a serii, s-auzim de bine şi de legile în vigoare, zic"
, a mai scris Mihaela Rădulescu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro