Minodora a slăbit 14 kilograme: „Cori Grămescu mi-a schimbat viaţa. La maxim!”
Divertisment · Stiri / 21.12.2011

După opt săptămâni de când a decis să slăbească, Minodora a reuşit să dea jos 14 kilograme şi să îmbrace o rochie pentru prima dată după 14 ani.

După opt săptămâni de când a decis să slăbească, Minodora a reuşit să dea jos 14 kilograme şi să îmbrace o rochie pentru prima dată după 14 ani.


Responsabilă în mare parte de forma actuală a Minodorei este Cori Grămescu, alături de care artista a tras din greu la sală în această perioadă.
„La primul antrenament mi-a fost greu să ridic mâinile sus de cinci ori şi nu am putut să mă ridic de jos ca să fac abdomene. În primele doua săptămâni făceam antrenamente de trei ori pe săptămână, iar apoi am început să vin zilnic la sală.



Primul lucru important învăţat de la Cori este acela că trebuie să-ţi controlezi respiraţia pentru a putea face sport. După o lună, progresele erau uriaşe, iar acum mă mândresc că am reuşit să ajung la 81 de kilograme. Am dat jos 14 kilograme şi sunt foarte mândră de mine”, declară Minodora.
„Cori Grămescu mi-a schimbat viaţa. La maxim! Pe lângă orele de sport, Cori mi-a impus un alt stil de viaţă, iar acum toată familia îl urmează. Am renunţat la condimentele din comerţ pentru supe, care sunt pline de chimicale. Eu puneam condimente până şi în piure-ul de cartofi sau în pilaful de orez. Am renunţat la laptele praf din cafea şi la zahăr. Înainte puneam patru cuburi de zahăr în cafea şi lapte condensat, iar acum beau cafeaua fără zahar şi cu lapte cumpărat din piaţă”, continuă Minodora.


Chiar dacă a slăbit 14 kilograme într-un timp record, Minodora plănuieşte să continue antrenamentele şi să mai dea jos câteva kilograme.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro