Mirela Stelea, o apariție greu de uitat! A purtat o rochie roșie îndrăzneață cu decolteu adânc!
Divertisment · Stiri / 30.05.2013

Mirela Stelea a avut la petrecerea Viva! una din aparițiile memorabile ale serii. Designerul vestimentar a purtat o creație proprie superbă, o rochie roșie cu un decolteu posterior extrem de generos care a atras atenția invitaților și a zecilor de fotografi și cameramani prezenți la eveniment.

Cea mai recentă creație vestimentară a Mirelei Stelea este realizată din atlas cu mătase naturală, de culoare roșu-vișiniu, fină precum petalele de tradafiri, cu guler șic, în formă de colier, și un croi tip sirenă, construit astfel încât să evidențieze în mod plăcut silueta impecabilă a designerului.  

Mirela Stelea a stârnit o mare de blitzuri în momentul în care a ajuns la panoul oficial al evenimentului, în mod special atunci când a efectuat o piruetă expunând și partea dorsală a creației. Mai exact decolteul posterior extrem de îndrăzneț care îi dezvelea spatele gol. 

Creația face parte din linia specială Red Carpet pe care Mirela Stelea abia a realizat-o și va fi disponibilă publicului începând de săptămâna viitoare. 

Mirela Stelea și-a creat deja o tradiție din apariții vestimentare deosebit de sexy, designerul optând des pentru rochii îndrăznețe, foarte feminine, cu decupaje generoase menite să îi evidențieze silueta impecabilă. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro