Monica Colceriu a trecut de la pupitrul ştirilor la M Magazine- Celebrity News!
Divertisment · Stiri / 02.12.2013

A prezentat Jurnal Cultural, aţi văzut-o la pupitrul ştirilor de pe TVR Info sau prezentând Jurnalul Matinal de pe TVR 1. Monica Colceriu, frumoasa brunetă, va prezenta odată cu noul sezon, singura emisiune de celebrity news a TVR. “M Magazine” este un celebrity gossip, ce va fi difuzat de luni până joi, de la ora 21.30, pe TVR2.

Emisiunea este o invitaţie de a pătrunde  în universul glam al lumii mondene,  de a  cunoaşte  cele mai cool personaje ale momentului şi de a participa la evenimentele cu staif ale capitalei. Reputaţi specialişti în domeniu vor evalua pertinent şi obiectiv, stilul vestimentar al vedetelor.

M Magazine este cea mai nouă destinaţie pentru cele mai în vogă staruri, în care până şi vedetele de la Hollywood îşi dau întâlnire! Veţi afla despre cele mai noi colaborări  muzicale sau cinematografice de peste ocean, veţi primi tipsuri de la  staruri internaţionale  şi veţi fi purtaţi până în apropierea covorului roşu, pentru o radiografie atentă, a detaliilor. Nimic important nu va scăpa de sub lupa critica sau laudativă a echipei MM.



Şi pentru că emisiunea şi-a propus să arate viaţa vedetelor aşa cum este ea, zi de zi, nu vor fi prezentate doar aspectele pink şi glossy. Asta nu înseamnă cancan-uri şi exagerări, ci, poate, doar fine ironii la adresa gafelor pe care le comit vedetele, prin inadecvare, cum se lasă furate de mirajul celebrităţii facile, dar şi cum arată universul ascuns al eşecurilor sentimentale ale VIP-urilor.
Asadar, M Magazine  promite un execelent program de calitate, condimentat cu absolut toate ingredientele necesare  pentru a destinde şi a amuza telespectatorii.

“Sunt foarte încântată de noul proiect în care m-am implicat foarte mult, mai cu seamă,  pentru faptul ca abordez o zona nouă, eu regăsindu- mă în ultimii ani la pupitrul ştirilor! Sunt o fire foarte determinata, careia ii place să-şi testeze limitele, aşa că nici nu am stat prea mult pe gânduri, atunci când producatorul şi regizorul Petre Năstase mi-a propus acest proiect. E adevarat că mi-a fost puţin greu , recunosc, să mă familiarizez cu această noua zonă, pentru simplul fapt că nu sunt un personaj monden. A nu se întelege că îi condamn sau judec în vreun fel pe cei care au o viaţă  mondenă activă! Pur şi simplu, aria preocupărilor mele a fost cu totul alta, însă am hotărât că trebuie să fiu şi eu puţin mai prezentă la evenimentele exclusiviste ale Bucureştiului! Cred că acest program, pe care îl propunem publicului, este unul de calitate  şi cu o miză foarte  mare, aceea de a  demonstra că se poatei concepe un celebrity gossip prin jurnalism profesionist, fără scandaluri şi denaturari ale realităţii.  Sunt sigură ăa acest puzzle  de informatii diverse, pe care l-am adunat în acest concept M Magazine, va fi extrem de binevenit ! Aşadar, dragii mei, vă aştept la M Magazine pe care eu îl alint MM, ca Marylin Monroe. Şi dacă sunt mai atenta, aş putea spune că sunt chiar 3 de M, unul  venind chiar de la  Monica!”

a declarat frumoasa prezentatoare.

Monica Colceriu este absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea Transilvania din Brasov. Ulterior, Monica a urmat  cursuri masterale în domeniile : Drept Comunitar la Facultatea de Drept de la Universitatea Bucureşti si Jurnalism Tematic la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării,  tot la Universitatea din Bucureşti! În 2011 a absolvit cursurile post - universitare de Securitate Naţională din cadrul Colegiului Naţional de Apărare.


Monica şi-a început cariera în televiziune în 2003, în  redacţia PRO TV –Braşov, apoi, timp de 4 a

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro