Oana Roman are încredere în soțul ei: "Dacă m-a înşelat, e un om deştept!"

Stiri / 21.11.2014

Vedeta a spus în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, că nu pune la îndoială fidelitatea lui Marius Elisei, plecat la muncă în Anglia pentru a asigura un trai mai bun familiei sale.

Oana Roman are încredere în soțul ei şi nu se teme că el ar putea s-o înşele cu altă femeie. Mai mult, ea a spus că dacă s-ar întâmpla așa ceva, l-ar considera pe Marius un om inteligent și a precizat că este atrasă de astfel de oameni: "Nu îmi fac griji de alte femei, am un bărbat extraordinar. Până acum nu mi-a dat motive să cred altceva, dacă a făcut sau nu ceva... Iar dacă a făcut-o, înseamnă că este un om deştept, iar eu apreciez oamenii deştepţi", a spus Oana la "WOWbiz".


Vedeta a mărturisit că în ultimele trei săptămâni i-a simţit foarte mult lipsa lui Marius şi că abia aşteaptă ca el să se întoarcă acasă de Sărbători: "Zilele trec mult mai uşor, căci stau cu Isabela. Când vine seara şi mă pun în pat e mai greu. Ştiu că sute de mii de oameni trec prin această situaţie, mi-au scris multe femei, ele înţeleg prin ce trec. Nu vreau să mă victimizez, asta e viaţa. De când ne-am cunoscut nu am dormit separat niciodată."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro