Oana Roman, prima declaraţie după naştere
Divertisment · Stiri / 21.02.2014

Vedeta a vorbit de pe patul spitalului cu reporterii emisiunii "La Măruţă" despre experienţa venirii pe lume a fetiței sale şi despre modul în care au decurs orele de după naştere. Ea a recunoscut că a plâns şi a spus că este foarte mândră de fiica ei.

"Am reuşit să o alăptez pe cea mică. Nu a mâncat cât a trebuit, îi mai dau un supliment, dar a supt. Mă simt bine, a trecut anestezia. A fost un moment pe care nu pot să îl descriu, e greu de exprimat în cuvinte. Am văzut-o imediat cum a plâns, a tras un urlet foarte hotărât. Primul care a luat-o în braţe după a fost tatăl ei", a spus Oana.

"Toată lumea a avut mare grijă de mine. Au fost două premiere în viaţa mea azi, primul copil şi prima operaţie. Am plâns, e normal să te emoţionezi. Cea mică seamănă cu tatăl ei, e şi cuminte şi calmă ca tatăl ei. E singura care doar a dormit şi a mâncat, mi-au spus doamnele de aici. Bunicul l-a sunat pe Marius, vine imediat după ce aterizează mâine, e în China",

a spus Oana la emisiunea "La Măruţă".



Cu ochii în lacrimi după naşterea unei nepoate mult dorite, Mioara Roman a intervenit şi ea din platou: "E momentul cel mai important din familia noastră, după 89".

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro