Mama Oanei Roman riscă să fie evacuată din locuință. Fiica sa a promis însă că va avea grijă de ea
Mioara Roman, chiriaşă într-o vilă RA-APPS din Primăverii, se află din nou în litigiu cu statul şi riscă să rămână fără gaze. RA-APPS a cerut, pe 25 martie, la Judecătoria Sectorului 1, anularea contractului de furnizare a gazelor încheiat între fosta soţie a premierului Petre Roman şi GDF Suez, relatează Libertatea.

Din cauza datoriilor la ENEL, Mioara Roman a riscat să rămână fără lumină. Ea a explicat că nu a avut cum să plătească factura, pentru că RA-APPS a mărit preţul energiei de zece ori, scrie ziarul citat. Foto: Mediafax
  • Gabi, joi, 23.10.2014 00:42
    Tupeu

    Asta se numeste tupeu - si e exagerat. Femeile-astea profita la greu de pe urma faptului ca fac parte din familia lui Roman (altfel n-ar fi fost in niciun caz una - profesor universitar, cealalta - "vedeta TV" de 150 kg sau chiar mai mult), iar acum vor, nici mai mult, nici mai putin, decat gratuitate totala, convinse ca li se si cuvine. Roman senioara are o pensie uriasa ca profesor universitar - problema adevarata e ca nu vrea sa-si plateasca facturile - caz in care n-o obliga nimeni sa stea in Primaverii, in Bucuresti exista si garsoniere confort 3 si confort 4, concepute special pentru persoanele singure. In Ferentari este un bloc de garsoniere confort 3 in care nu se plateste curentul (cadou de la Vanghelie), poate i-ar placea mai mult acolo si s-ar asorta perfect si cu tupeul, nesimtirea si penibilul vecinilor.

  • ani, miercuri, 22.10.2014 16:24
    like

    Te prinde bine machiajul asta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro