Pro TV, dat în judecată pentru nunta gay
Divertisment · Stiri / 19.09.2013

Postul de televiziune a fost dat în judecată pentru organizarea şi difuzarea primei "nunţi" de homosexuali din România, în cadrul emisiunii "Patru nunţi şi o provocare".

30 de ONG-uri, un arhiepiscop şi câteva vedete din showbiz au făcut front comun, protestând împotriva emisiunii pe care o consideră un atac la una dintre valorile fundamentale ale umanităţii - familia, ca uniune sacră între un bărbat şi o femeie, relatează wowbiz.ro.

Emisiunea "Patru nunţi şi o provocare" a fost precedată de proteste ale societăţii civile. Mai multe ONG-uri au atras atenția că televiziunea ar trebui să aibă și un rol educativ, nu doar unul distractiv, şi că promovarea ideii că o căsătorie între două persoane de același sex este ceva firesc are consecințe nocive pentru societate.
 
 

În ciuda protestelor, Pro TV a difuzat săptămâna trecută show-ul "Patru nunți și o provocare" în care au participat Mihai Vântu și Daniel Ionescu. Cei doi au fost desemnati câștigători ai show-ului, iar emisiunea a avut o audiență uriașă, notează wowbiz.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro