Razvan Ciobanu si-a injectat botox in axila sa scape de transpiratie
Divertisment · Stiri / 24.04.2013

Dupa ce in urma cu o saptamana a fost surprins la Hair Implant Center unde a suferit un implant de par, Razvan Ciobanu s-a dat zilele trecute si pe mana esteticianului Iancu Morad, medicul care are grija de fetele lui Catalin Botezatu si Taniei Budi.

Razvan a ales doua servicii, si-a injectat botox la subrat ca sa nu mai transpire, metoda moderna pe care o folosesc mai toti barbatii care au probleme cu transpiratia excesiva, astfel timp de 6 luni cat dureaza efectul unei injectii cu botox scapa de acest stres, apoi a apelat la deja celebra Terapie Dracula pe care Catalin Botezatu a lansat-o in Romania, si-a innjectat sange prelevat special in fata, gat si decolteu pentru o regenerare celulara ampla.

"Tin dieta Atkins, am dat deja jos ceva kilograme... dar mai am, mi-am facut implant de par, m-am dat pe mana lui Morad sa ma scape de transpiratie si sa ma intinereasca un pic, pentru ca am vazut rezultate spectaculoase cu aceste terapii atat la Tania cat si la Catalin, sunt cu alte cuvinte intr-o peroada in care imi doresc sa arat mai bine, as face orice pentru asta, poate e criza varstei de 40 de ani, habar n-am, dar sunt foarte incantat de rezultate"

, a declarat designerul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro