Răzvan Simion şi Lidia Buble au plecat împreună în vacanţă
Divertisment · Stiri / 03.08.2015

Deşi nu au recunoscut că formează un cuplu, cântăreaţa şi matinalul de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" au plecat împreună în concediu pe o insulă din Grecia, însoţiţi de un grup de prieteni.

Cei doi fac tot posibilul pentru a ascunde faptul că au o relaţie amoroasă, dar nu mai este un secret pentru nimeni că sunt împreună. Potrivit cancan.ro, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună pe insula Samothraki, din Grecia, unde vor petrece o săptămână la un hotel de patru stele.

În urmă cu o lună, Răzvan Simion a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea din locuinţa Lidiei. La scurt timp, bărbatul a anunţat prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează că s-a despărţit de soţia sa, Diana, cu care avea o relaţie de mai bine 15 ani.


"Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate", a declarat Răzvan Simion.

Atât el, cât şi cântăreaţa, au evitat să vorbească despre presupusa relaţie dintre ei. Tatăl Lidiei Buble, preot al bisericii Emanuel din Deva, a declarat însă că nu crede că fiica sa are o relaţie cu moderatorul de la Antena 1.


"Treaba asta cred că e o denigrare şi cineva vrea să-şi bată joc de ea. Lidia e virgină, nu cred că umblă cu Răzvan Simion! Nu cred că are vreo relaţie cu acel bărbat. Noi avem încredere în copiii noştri, iar dacă ea nu mi-a zis nimic, e clar că nu a greşit. Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină. Ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată. M-am rugat pentru binele ei"
, a declarat pentru Click tatăl Lidiei Buble.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro