Reacția incredibilă a unui băiețel de 3 ani în ziua în care a fost adoptat
Divertisment · Stiri / 24.12.2016

Fericirea de pe chipul său spune tot! Fotografia cu un băiețel în vârstă de trei ani, în ziua în care actele sale de adopție au fost finalizate, a făcut înconjurul lumii.

Michael Brown, în vârstă de trei ani, a fost dat în plasament după ce mama sa biologică l-a abandonat. Băiețelul s-a aflat, pe rând, în grija a trei familii. La vârsta de 18 luni a ajuns la cea de-a treia familie, alături de o femeie pe nume Tara Montgomery și cele două fiice ale sale.

După ce planul de a-l reuni cu mama sa biologică a eșuat și femeia a rămas fără drepturile părintești, Michael a devenit adoptabil. Astfel că Tara Montgomery, cea în grija căreia se afla, a decis să-l adopte. Femeia a declarat pentru 
The Huffington Post că inițial nu a luat în considerare posibilitatea adopției, dar Michael a făcut-o să-și schimbe planurile.

"Fiind părinte singur, nu aveam în plan să adopt, ci doar să ajut copiii care aveau nevoie de plasament. Dar lucrurile s-au schimbat după ce a apărut Michael. Am simțit că face parte din familie încă de la început", a declarat mama adoptivă.

"Numele lui de familie era deja Brown, la fel ca cel al copiilor mei. A fost menit ca Michael să facă parte din familia noastră"
, a mai spus femeia.
Michael și mama sa adoptivă, Tara Montgomery


Pe 20 decembrie, Tara Montgomery l-a adoptat oficial pe Michael, iar fotografia în care acesta își exprimă bucuria că are o familie a lui a făcut înconjurul lumii.

Sora adoptivă a lui Michael, Dezhianna Brown, a publicat pe Twitter fotografii cu băiețelul fericit, iar una dintre ele a devenit virală. Băiețelul zâmbește victorios, având un panou pe care scrie "Pentru unele lucruri merită să aștepți. După 832 de zile în plasament, astăzi am fost adoptat"
.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro