Reacţia lui Huidu după plecarea lui Găinuşă şi a lui Dezbrăcatu' de la "Cronica Cârcotaşilor"
Divertisment · Stiri / 04.07.2014

După ani în care făcut istorie în televiziune, echipa de la "Cronica Cârcotaşilor" se destramă. Huidu şi Găinuşă au anunţat miercuri seară că drumurile li se despart, după o colaborare de 14 ani la "Cronica Cârcotaşilor".

Şerban Huidu însă susţine că nu se simte trădat de decizia lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu' de a pleca de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotaşilor.

"Nu mă simt neapărat trădat. Nu pot spune cum mă simt, e opţiunea fiecăruia. N-am fost surprins, povestea e mult mai veche, înaintea rupturii de la Kiss FM. Nu a greşit nimeni, s-a ajuns la concluzia că unii au făcut mai mult ca alţii. Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Am început proiectul singur, nu a venit nimeni să-mi spună ce şi cum să fac. Oamenii care au plecat acum, Mistreţu`, Mişu şi Dezbrăcatu', au fost cooptaţi, nu a avut nimeni ideea, nu a plecat nimeni cu ea, au marşat la ea şi au mers mai departe. Fiecare e liber să aleagă. Ce să fac, să-i oblig?! Ei nu aveau contract cu «Cronica Cârcotaşilor», ci cu Prima TV. În afara celor trei, echipa a rămas aceeaşi
", a declarat fostul cârcotaş, potrivit Ring.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro