Roxana VAncea a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care se vede inelul de logodnă
Roxana Vancea şi Mihai Bendeac s-au cunoscut la Antena 1, pe când lucrau la emisiunea "iComedy". Relaţia lor a început în septembrie 2013 şi, după o scurtă despărțire, au rămas împreună. Au urmat numeroase poze publicate pe conturile de socializare în care cei doi apăreau în ipostaze tandre. Ba chiar, Roxana şi-a tatuat numele lui Bendeac pe braţ.

Cu toate acestea, Bendeac a declarat de mai multe ori că nu vrea să se căsătorească şi a negat că are o relație cu Roxana Vancea este iubita lui. "Ea nu e iubita mea, eu nu sunt iubitul ei. Ne respectăm libertatea. Ea a înţeles că sunt burlac. Nu am să mă căsătoresc niciodată. Nu mă văd însurat şi cu copii. Am o repulsie în general faţă de biserică. Nu intru, dar sunt extrem de credincios. Lui Dumnezeu îi spus Mama Smaranda", a povestit Mihai Bendeac în februarie, la emisiunea "La Măruţă".
  • Liviu, miercuri, 03.12.2014 11:31
    Bendeac

    Cum-doamne iarta-ma-s-o fi uitat o femeie la nesimtitul si misoginul de Bendeac -asa cum a aratat ca este dea lungul timpului ,prin reactiile lui? Ma rog cf zicalei cu sacul si petecul.....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro