“Sangre Caliente” la Cinema Patria de 1 martie – Un show incendiar cu Pepe, Cornel Pasat si Flamingo Boys
Divertisment · Stiri / 27.02.2013

ShowArt a pregatit tuturor fetelor un show incendiar pentru ziua de 1 martie. “Sangre Caliente” este spectacolul fierbinte care ii aduce pe scena de la Cinema Patria pe Cornel Pasat alaturi de bunul sau prieten, Pepe si bineinteles baietii de la Flamingo Boys.

Vor fi si multe alte surprize dar si alti invitati, prezenta doamnelor si domnisoarelor devenind astfel obligatorie. Costume si efecte speciale, fantezii, dragoste, pasiune si seductie si mai ales multa muzica buna sunt doar cateva dintre ingredientele show-ului “Sangre Caliente”.

“Va fi o nebunie totala si o seara cu adevarat fierbinte. Voi avea alaturi toata trupa mea si vom canta atat piesele consacrate dar mai ales cele mai noi single-uri si bineinteles “Femei Periculoase”. Este practic prima reprezentatie publica a noului concept ”Unplugged Passion” si ma bucur ca se intampla aceasta de 1 martie, ca un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele ce vor veni la spectacol.” a spus Pepe referindu-se la concertul ce se pregateste in timp ce Cornel a declarat: “Va fi ceva unicat, ceva ce n-am mai facut pana acum in Romania … arta, actorie, erotism si muzica live. 10 baieti, toti unul si unul, vor incinge atmosfera, iar invitatii de peste hotare vor veni cu surprize fierbinti, pline de pasiune si seductie”



Vineri, 1 martie, de la ora 19.00, Cinema Patria. (Intrarea in sala se va face de la ora 18.45)

“Sangre Caliente” @ Cinema Patria

Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru 12-14, Bucuresti

Pret bilete:

Categoria I – 150 lei
Categoria II – 100 lei
Categoria III – 80 lei

Biletele se gasesc online pe Biletoo.Ro si BLT.RO dar si la casele de bilete ale Salii Palatului, Librariei Adevarul, Bilet Fan Metrou Piata Unirii, Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Libraria Eminescu.


Informatii si Rezervari: +40 742 353 567.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro