Sharon Stone a pozat nud la 57 de ani - FOTO

Stiri / 17.08.2015

Actriţa a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar, ea vorbind în paginile acestei publicaţii şi despre momentele dramatice prin care a trecut, în 2001, după ce a fost diagnosticată cu anevrism cerebral.

Considerată o actriţă de prim rang din industria cinematografică de la Hollywood, Sharon Stone apare complet dezbrăcată în acest pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru cel mai recent număr al ediţiei americane a revistei Harper’s Bazaar.

În interviul care însoţeşte pictorialul, Sharon Stone vorbeşte deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit ulterior viaţa şi cariera, relatează Mediafax.


În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro