La aproape 60 de ani, actriţa arată incredibil de bine
Ea a mai spus că îşi dă seama şi de faptul că fundul său nu arată aşa cum ar trebui, însă a precizat că nu încearcă să aibă cel mai grozav aspect din lume. "La un anumit moment începi să te întrebi: 'Ce este cu adevărat sexy?' Nu este vorba numai despre cât de fermi îţi sunt sânii. Este vorba despre a fi conştientă de propria persoană şi de a te distra şi de a te simţi bine cu tine însăţi", a mai spus Sharon Stone.


Pe de altă parte, în interviul publicat de Harper's Bazaar, Sharon Stone vorbeşte şi despre cariera sa. În acest sens, în această toamnă, ea va juca în serialul de televiziune "Agent X", un show TV inspirat din activitatea agenţilor din serviciile secrete americane, ce va fi produs şi difuzat de televiziunea TNT. Vedeta va fi şi producător executiv al acestui serial, în care va interpreta rolul vicepreşedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee, relatează Mediafax.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.



Foto: Harper's Bazaar
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro