Smiley, uns pe suflet de vocea lui Tibi Scobiola!
Divertisment · Stiri / 24.10.2012

Tibi Scobiola are deja o trupă de coveruri şi este deja cunoscut în industria muzicală, lucru care nu l-a oprit să participe la "Vocea României". El a venit însoţiţ de colegii săi de trupă şi a fost singurul concurent al serii care a reuşiţ să întoarcă toate cele patru scaune.

"E o piesă pe care nu a atacat-o nimeni până acuma şi consider că eşţi singurul care putea să o ducă până la bun sfârşiţ. Te felicit pentru că deşi eşţi o persoanî cunoscută în muzică, ai avut plăcerea şi dăruirea de a veni aici şi m-ar bucura foarte mult să lucrăm pentru că te ştiu foarte bine şi am foarte multe lucruri să-ţi arăt", i-a spus Horia Brenciu, fără să îşi încerce tehnicile de convingere folosite la alţi concurenţi.

"Faptul cât tu ai venit la acest concurs ne face o deosebită plăcere. Aş vrea să facem spectacol împreună la Vocea României. Să ştii, orice ai alege, pe mine m-a uns pe suflet piesa asta, îţi mulţumesc foarte mult!"
, i-a spus Smiley, impresionat de modul în care Tibi a cântat piesă "Ordinary People".

"E surprinzător să observi că oameni care au o carieră şi fac asta zilnic au venit aici şi mă bucur că ai adunat toată tehnica asta şi că acum le poţi arăta oamenilor cât poţi cânta de bine", a ţinut să completeze Marius Moga.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro