Sophie Ellis-Bextor a născut un băieţel
Divertisment · Stiri / 26.04.2012

Cântăreaţa britanică a devenit mamă pentru a treia oară, după ce miercuri a adus pe lume un băieţel.

Cântăreaţa britanică a devenit mamă pentru a treia oară, după ce miercuri a adus pe lume un băieţel.

Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de opt ani, şi Kit, în vârstă de doi ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cel de-al treilea băiat al cuplului se va numi Ray Holiday şi a avut la naştere greutatea de 3,6 kilograme. Informaţia a fost confirmată de Richard Jones, în vârstă de 32 de ani, printr-un mesaj postat pe contul de Twitter al formaţiei The Feeling.


Precedentele două sarcini ale cântăreţei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cântăreţei britanice, s-a născut prematur, venind pe lume cu opt săptămâni înainte de termen, prin cezariană. Kit, al doilea copil al artistei, s-a născut şi el prematur, cu nouă săptămâni înainte de termen, şi a cântărit la naştere doar 1,2 kilograme.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au cunoscut în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd, şi s-au căsătorit în Italia, în iunie 2005, relatează Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro