Ștefan Bănică, ironic cu Andreea Marin?
Divertisment · Stiri / 23.05.2013

Artistul a postat pe pagina lui de Facebook un citat care face o trimitere neașteptată la fosta sa soție.

Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin au declarat în mai multe rânduri că păstrează o relație bună după despărțire, de dragul fetiței lor. Astăzi, însă, un citat pe care cântărețul l-a postat pe Facebook pare să demonteze versiunea armoniei dintre cei doi foști soți, scrie ziarul Libertatea.

"Mai bine Marin, decât submarin"
, este citatul din celebrul film românesc "Nea Mărin miliardar" pe care Bănică Junior l-a împărtășit fanilor. Cum era de aşteptat, aceştia au interpretat textul ca o aluzie la  Andreea Marin şi chiar au comentat în acest sens.



Recent, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au fost văzuţi împreună şi, deşi s-a speculat că ar putea fi vorba despre o împăcare, Andreea a explicat că este doar "o relaţie bună dintre doi părinţi responsabili".

Vedeta a declarat de mai multe ori că îl respectă foarte mult pe fostul ei soț, iar deciziile în ceea ce o priveşte pe Violeta sunt luate de comun acord. Andreea Marin s-a arătat chiar dispusă să-şi lase fiica să apară în videoclipurile tatălui, mai ales că şi aceasta are anumite înclinaţii artistice, notează Libertatea.




Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro