Ștefan Bănică, mesaj pentru Lavinia Pârvă: Cântărețul mai vrea un copil!
Divertisment · Stiri / 05.12.2013

Artistul a mărturisit în emisiunea realizată de Cătălin Măruță că nu exclude posibilitatea de deveni din nou tătic.

Ștefan Bănică Junior cochetează cu ideea de a mai avea un copil. A spus-o sincer, fără ocolișuri, în emisiunea "La Măruță" de joi seară. După un schimb de replici cu soțul Andrei, care a mărturisit că și-ar dori ca anul viitor familia lui să se mărească. După ce și-a pregătit bine întrebarea, Măruță l-a provocat pe Bănică Junior, iscondindu-l dacă și-ar dori un copil cu iubita lui, Lavinia Pârva.

Artistul n-a refuzat subiectul, nici nu l-a evitat. A răspuns simplu și la obiect:

"Toamna asta, chiar am alergat printre stele. Dacă vrea Dumnezeu, voi mai face un copil. Ştii cum e: un copil nu îl poţi programa. Dacă va veni, bine."

Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin au divorţat în ianuarie, după o căsnicie de şapte ani. Cei doi au o fetiţă, Ana Violeta, în vârstă de șase ani. Artistul mai are un băiat, dintr-o relație anterioară.

La începutul lunii septembrie, Bănică Jr. a recunoscut că are o relație cu Lavinia Pârva, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect. Afirmând că este o persoană liberă şi că e dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa așa cum dorește, cântărețul a spus că nu ascunde faptul că se află la începutul unei noi relații.
"Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!", a declarat el pentru agenţia Mediafax.



O lună mai târziu, Lavia Pârva se declara fericită în relația ei cu artistul. "Sunt fericită cu Ştefan. Relaţia mea cu el nu a schimbat deloc viaţa mea profesională. Eu lucrez de un an de zile la noul meu album, am încercat de mult timp să îi schimb stilul", a spus Lavinia Pârva în emisiunea realizată de Teo, la Kanal D.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro