Stevie Wonder va fi tată de tripleţi, la 64 de ani

Stiri / 16.10.2014

Cântăreţul de muzică soul, în vârstă de 64 de ani, va deveni din nou tată, iubita sa fiind însărcinată cu tripleţi, potrivit presei tabloide americane, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 40 de ani, actuala iubită a lui Stevie Wonder, este însărcinată din nou, de această dată cu tripleţi, la un an după ce ar fi născut, în secret, cel de-al optulea copil al cântăreţului american.

"Stevie şi Tomeeka au avut primul copil în urmă cu un an. Stevie n-a crezut niciodată că o să fie tată din nou, la vârsta pe care o are. O însoţeşte pe Tomeeka la toate vizitele medicale. Abia aşteaptă ca ea să nască. Stevia a pierdut multe lucruri din procesul de creştere a celorlalţi copii ai săi şi a jurat că va fi lângă copiii săi şi viitoarea soţie", a declarat o sursă pentru National Enquirer.Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, a fost căsătorit timp de 11 ani cu Millard Morris, de care a divorţat în 2012. Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioada 1970 şi 1972. Artistul are şapte copii din cele două mariaje şi din câteva dintre relaţiile sale anterioare.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro