"Sunt sigur ca voi fi omorat"
Divertisment · Stiri / 14.07.2009

Acestea au fost cuvintele pe care Michael le-a spus fiicei sale, Paris.

Acestea au fost cuvintele pe care Michael le-a spus fiicei sale, Paris.

Legenda pop, care a murit luna trecuta in urma unui atac de cord la varsta de 50 de ani, s-a confesat fiicei sale Paris, in varsta de 11 ani, cu o luna inainte: "Voi muri in curand. Cineva ma vrea mort!"
 
Scriitorul Ian Halperin este de parere ca Michael o considera pe Paris ca fiind singura persoana in care putea avea incredere: "I-a spus ca nu crede ca va trai pana la sfarsitul lui iunie. Michael se simtea foarte rau si, din pacate, nimeni nu l-a putut ajuta", mai scrie Halperin in cartea sa "Fara masca: Ultimii ani din viata lui Michael Jackson".


Ian mai sustine ca un angajat de-al lui Michael i-a spus ca starului pop ii erau administrate pastile ca si cum erau bomboane. "Oamenii din jurului lui l-au omorat. Michael avea dureri groaznice, mai ales in ultimele luni, si de aceea se vedea nevoit sa recurga la medicamente. Chiar el a recunoscut ca nu se simte in stare sa sustina atatea concerte. Organizatorii planuiau sa 'camufleze' aceste showuri cu videoclipuri noi si vechi, dar si cu o echipa de dansatori". 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro