Susan Boyle vrea un iubit
Divertisment · Stiri / 22.11.2012

Artista britanică vrea să găsească pe cineva special alături de care să trăiască și a explicat ce s-ar întâmpla dacă ar stabili pe internet o întâlnire.

Cântăreaţa în vârstă de 51 de ani care a devenit celebră după ce a concurat la emisiunea "Britain's Got Talent", în 2009, vrea să cunoască pe cineva atât de special încât să merite să trăiască împreună, informează  site-ul femalefirst.co.uk. Ea a declarat însă că este pregătită şi să rămână singură.

"Sigur că mi-ar plăcea să am pe cineva special în viaţa mea, dar n-am de gând să las un bărbat să mă definească. Am trăit bine 51 de ani fără un bărbat, dar ar fi bine să găsesc unul"

, a spus Susan într-un interviu pentru Daily Mirror.

Cântăreaţa a precizat că nu ar căuta niciodată un iubit pe site-urile de socializare, pentru că se teme de riscuri. "Întâlniri pe internet? Râdeţi de mine? La norocul meu, dacă ies la o întâlnire ca asta o să mă găsiţi împrăştiată prin toate cotloanele din Blackburn!", a glumit fără reţinere Susan.

Artista a explicat apoi că este adepta întâlnirilor care se întâmplă natural şi nu are încredere în astfel de servicii online.

 

Foto: Hepta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro