Tania Budi si Andrei Iordache parteneri la un eveniment de frumusete
Divertisment · Stiri / 04.06.2013

Tania Budi, Andrei Iordache si celebrul make up artist Maria Pauna au fost ieri gazdele evenimentului de lansare in Romania a Itaco International Cosmetic Division, eveniment de 5 stele adresat specialistilor in domeniul beauty si mass media.

Tania s-a lasat machiata in cele mai noi tendinte de catre Maria Pauna cu Colour 2, cea mai noua senzatie in domeniul make-up-ului international si a purtat, pentru prima data in Romania bijurteriile adezive de par Kamyx Bodygraph, bijuterii folosite adesea in prezentarile Dior, Kenzo si Celine, hipoalergenice, rezistente la apa, refolosibile.
 
"Am avut o dimineata perfecta, mi-am baut cafeaua in compania unori oameni care-mi plac, mi-au pus bijuterii in par (nici nu stiam pana astazi ca exista asa ceva), m-a facut Maria frumoasa de la prima ora, as vrea ca toate diminetile mele de luni sa inceapa asa"
, a declarat prezentatoarea tv.
 
 
 
In timp ce Tania se rasfata, Andrei Iordache, partenerul ei de eveniment s-a lasat epilat pe fata cu Dectro Cosmetic Aesthetic Device, numarul 1 mondial in doamneiul epilarii definitive. "Se stie ca modelele masculine au aceasta problema dat fiind ca nu sunt acceptate in show-urile de moda fara sa fie epilate pe corp. Sunt zone sensibile, care se irita, nu mi-as indeparta categoric tot parul de pe corp pentru ca mi se pare masculin, si-mi place, dar sunt zone unde mi-as dori sa scap de el definitiv".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro