Un designer roman a cucerit Dubai-ul. Raluca Zenga a purtat la botez o rochie creatia ei
Divertisment · Stiri / 02.07.2013

Rochiile ei sunt iubite in Dubai, Doha si Abu Dhabi, luna trecuta, brand-UL ei de haine, Miau by Clara Rotescu, a fost desemnat cel mai promitator brand din Dubai Mall, cu ascensiunea cea mai rapida, Dubai Mall fiind cunoscut ca paradisul iubitorilor de shopping.

Clara Rotescu lanseaza astazi in clubul de fashion Stilago o colectie de rochii fluide, in culori vii, rochii pretioase din materiale fluide. Timp de 5 zile rochiile ei pot fi achizitionate cu un discount de 60 la suta. 
 
 
 
 
 

"Este important pentru mine, ca pentru orice alt designer, ca rochiile mele sa ajunga sa fie purtate de cat mai multe femei, de aceea lansez constant aceste campanii pe Stilago, pentru ca este un club de fashion care imi da posibilitatea sa imi vand creatiile in 13 tari. Parte dintre aceste rochii au cucerit lumea araba, e adevarat, am fost magulita sa aflu ca intr-un centru comercial imens, celebru in lume pentru ca are o galerie de fashion in care se regasesc toate, dar absolut toate brand-urile celebre ale lumii, cum este Dubai Mall, am ajuns sa vand in trei magazine si brand-ul meu sa fie desemnat drept cel cu ascensiunea cea mai rapida, care din galeria designeri-lor noi se vinde cel mai bine. Am fost placut surpinsa sa aflu ca printre clientele mele din Dubai, care m-au descoperit acolo in magazine si nu in tara se numara si Raluca Zenga, care locuieste in Dubai de ceva vrem, chiar si recent la botez a ales sa poarte o creatie a mea",
a declarat Clara Rotescu. 
 
 
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro