Un mexican este fanul Andei Adam cu numărul 100.000 pe Facebook! Va fi premiat de artistă!
Divertisment · Stiri / 15.11.2011

Anda Adam este unul din artiştii romani cu cei mai mulţi fani pe Facebook. Pagina ei oficială, www.facebook.com/AndaAdamOfficial are deja mai mult de 100.000 de mii de Like-uri.

Anda Adam este unul din artiştii romani cu cei mai mulţi fani pe Facebook. Pagina ei oficială, www.facebook.com/AndaAdamOfficial are deja mai mult de 100.000 de mii de Like-uri.

Aseară, artista a avut marea surpriză să acceseze Facebook-ul pe telefon şi să constate că a trecut deja mult râvnitul prag. Fanul cu numarul 100.000 este Pedro Martinez Dominguez, un mexican care locuieşte în prezent în sudul Statelor Unite ale Americii.
Tânărul a avut norocul să intre în comunitatea admiratorilor artistei din România exact după ce un alt fan, din Spania, a dat Like-ul cu numărul 99.9999.



Pedro va fi contactat de Anda Adam pentru a-l informa despre realizarea lui şi pentru a-i trimite un cadou special. 
“Aseară am avut cel de-al 100.000 fan care a dat "Like" la pagina mea oficială! Îl cheamă Pedro Martinez Domiguez şi este din Mexic. Aş vrea să pot să sărbatoresc cu voi toţi şi să vă dau câte o îmbrăţişare însă pentru cel mai norocos, pentru Pedro, am un cadou deosebit! Veţi afla ce, în câteva zile! Surpriză!”, şi-a informat Anda Adam fanii.

Cântăreaţa a trecut săptămâna trecută prin emoţii cumplite după ce, timp de trei zile, pagina ei oficială de Facebook a fost suspendată.


În urma sesizării trimise la Facebook, Anda Adam a primit un răspuns din partea reprezentanţilor americani prin care o înştiinţează că o persoană le-a trimis un email în care a susţinut, cu dovezi, că acele conturi sunt false.

Situaţia a fost cu atât mai complicată cu cât noul ei videoclip, „pAnda mAdam” urma să fie lansat pe Facebook.
După multe schimburi de emailuri cu reprezentanţii Facebook, contul a fost din nou activat.
Azi, Anda Adam lansează, în premieră, noul ei clip, pentru piesa „pAnda mAdam”, una din cele mai bune producţii video muzicale din ultimul timp.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro