8
Surpriza pe care le-a făcut-o o pisică fără stăpân celor care au îngrijit-o - VIDEO
Divertisment / 15.02.2017

O pisică rămasă fără stăpân a fost hrănită de oamenii din cartier. Apoi aceştia au dus-o la un centru pentru animale ca să nu mai sufere de frig.

Belle este o adevărată lady. Acum o duce foarte bine, dar a trecut şi prin momente mai grele. Chinul său a început când stăpânii ei s-au mutat din Langley, Statele Unite, şi au abandonat-o. Rămasă pe stradă, ea a fost îngrijită de vecinii miloşi care au început să-i aducă mâncare.

În noiembrie anul trecut, când temperaturile au scăzut foarte mult, oamenii au observat că pisica era gestantă. Cineva a dus-o la un centru de protecţie a animalelor din oraş, Langley Animal Protection Society (LAPS), unde putea primi cele mai bune condiţii.

"Era un animal de companie până când stăpânii ei s-a mutat şi din păcate pe ea au lăsat-o în urmă", a declarat un angajat al centrului.

De aici, pisica a fost adoptată de o femeie, Narod, cea care i-a pus numele Belle, după personajul din "Frumoasa şi Bestia".

Ei bine, Belle le-a făcut o surpriză frumoasă tuturor celor care ţin la ea, aducând pe lume şase pisoiaşi minunaţi, unul mai frumos decât celălalt - patru motănei şi două pisicuţe, negri ca tăciunii, şi cu nişte figuri foarte expresive.



Cei de la centrul de îngrijire au scris pe site-ul instituţiei că puii sunt "gălăgioşi, drăgălaşi, foarte mâncăcioşi şi absolut adorabili", iar imaginile te fac să îndrăgosteşti pe loc de aceste "ghemotoace" irezistibile.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro