Bietul Ezequiel n-a avut nicio șansă: când Julissa a întors telefonul spre pat, băiatul a văzut că lipsea din poza pe care a fost convins că sora lui tocmai o făcuse. Blocat, el a încercat să-și dea seama ce se întâmplă, apoi a văzut că el nu apare în imagine și l-a cuprins panica.

Dar cele două surori au continuat jocul și după ce fratele lor a început să plângă. Când acesta a început să-și împingă sora, ca să-i arate că el n-a dispărut, Jocelyn s-a prefăcut că nu-l vede, spunând: "Ceva m-a lovit! Ai văzut asta, ceva m-a lovit!".


Farsa celor două surori a devenit virală pe internet. Julissa a declarat pentru Unilad că adoră să-și păcălească fratele, dar această farsă a fost de departe cea mai reușită. "Întotdeauna le fură bine, dar acum reacția lui a fost hilară. Voiam să râd tare de tot, dar nu puteam pentru că m-aș fi dat în vileag. Chiar și azi dimineață încă era puțin sub efectul farsei. E uimitor cât de populară a devenit. Nu mă așteptam la asta", a spus ea a doua zi.

Din fericire, Ezequiel se simte mai bine după ce a fost convins că a fost dat dispărut. "E bucuros că înregistrarea a devenit virală, fiindcă mereu își dorea să aibă succes pe YouTube", a mai spus sora lui.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro