10 vedete care s-au schimbat radical: Cine arată mai bine acum?

Kylie Minogue
Cântăreaţa australiană a împlinit în luna mai 50 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. În iunie, ea a filmat fără machiaj pentru un videoclip, dovadă că schimbările sale de ordin fizic o avantajează. Ţinând cont că la 37 de ani a trecut şi prin experienţa dură a cancerului de sân, Kylie are toate motivele să se simtă perfect în pielea ei.
După ce a folosit timp de mai mulţi ani Botox, vedeta susţine că îşi menţine tenul cu o cremă foarte ieftină, care costă doar 4,50 euro. Însă ea apelează şi la o procedură extremă, care dă rezultate foarte bune - tratamentul cu unde radio.
Aceasta implică bombardarea tenului cu frecvenţe radio, subţiind foarte puţin ţesuturile, astfel că pielea se întinde şi arată tonifiată.
După şase şedinţe efectuate cu celebrul dermatolog Nilam Patel, Kylie a trecut în faza de întreţinere, în timpul căreia trebuie să mai facă o şedinţă mai lungă, de o oră, la interval de câteva luni. Procedura nu este invazivă şi acţionează doar asupra straturilor exterioare ale pielii, fără vreun efect negativ. În plus, asigură un efect de relaxare, deseori pacienţii adormind în timpul şedinţelor mai îndelungate.
Potrivit Daily Mail, mai multe vedete urmează acest tratament cu un cost de 280 de euro pe şedinţă, printre acestea numărându-se Amanda Holden, Nicole Scherzinger şi Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girl.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro