15 vedete care nu consumă niciodată alcool. Au luat cea mai bună decizie!

4. Bradley Cooper
Chiar dacă joacă excelent roluri de beţiv, dacă îţi aminteşti de "Hangover", Bradley Copper s-a declarat împotriva consumului de alcool şi droguri, pe care a încetat să le mai folosească de la vârsta de 29 de ani, după cum a declarat pentru GQ magazine. Actorul are acum 41 de ani şi consideră că atunci a luat cea mai bună decizie pentru cariera sa. "Am fost la o petrecere şi am dat intenţionat cu capul de podea. Uite, ce cool sunt eu, îmi spuneam în timp ce am repetat mişcarea ... Mi-am petrecut acea seară la spital cu o pungă de gheaţă, aşteptând medicii să-mi coase rana", a declara actorul despre momentul în care a luat decizia de a renunţa definitiv la alcool.
  • Arsenie, marţi, 13.09.2016 11:22
    Alcool

    Nu, organismul uman nu are DELOC nevoie de alcool. Nu afirma lucruri despre care nu numai că nu există nicio dovadă, ci chiar numeroase dovezi împotrivă.

  • Muevadau, marţi, 13.09.2016 11:15
    Alcohol

    Organismul uman mai are nevoie din cand in cand si de alcohol nu numai de prostitutie ca in cazul unor surori din aceasta familie parvenita la hollywood si care nu au pic de talent

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro