2014, anul despărţirilor printre vedetele din România

Alina Puşcaş și Viktor Bieltz s-au despărțit la mai puţin de un an de la nuntă
Una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul autohton a devenit doar o amintire. Alina Pușcaș a vorbit cu lacrimi în ochi, la emisiunea "Acces direct", despre această decizie, precizând că divorţul său este unul civilizat şi că are un mare respect pentru soţul ei. Ea a menţionat că, deși s-au despărţit după aproximativ un an de căsnicie, motivul nu a fost infidelitatea.

Prezentatoarea TV s-a despărțit de soțul ei în octombrie 2013, însă divorţul va fi pronunţat la sfârşitul acestei luni. Ei erau căsătoriţi din mai 2013.

"Ne-am separat de anul trecut, am avut câteva tentative şi încercări de reîmpăcare dar, într-un final, am decis că este mai bine să punem punct relației. Eu şi Viktor am stabilit ca la sfârşitul lunii aprilie să rezolvăm și partea de acte de divorţ în varianta amiabilă, la notar", a declarat Alina Pușcaș.
  • niculescu, miercuri, 16.04.2014 21:57
    pentru Bianca

    Buna ziua, cum sa face sa scapam de acest personaj,,Bianca'';o tanara care nu are cultura,are antecedente psihice,,,un nimeni''inventat de Catalin Botezatu si apoi Capatos;nu are trecut si dorim ca CNA-ul sa o condamne ptr.banii furati din scenariile pe care le face ptr.bani:,,se marita,divorteaza,este ba curva,ba femeie de casa,ba femeie de afceri;acum au luat-o turcii la Kanal D;orasul meu nu se mai uita la Kanal D din cauza acestui personaj care in momente de criza i se permite sa faca bani murdariu alaturi de 2 barbati ,,obositi''si ratati;rusine televiziunilor si acestei femei care este un nimic; mediocra a fost la scoala,mediocra este in tot ce face;este la ora actuala o infractoare,trebuie condamnata ptr.banii dati de televiziunile particulare;cred ca acestea nu au stiri si aduc toate,,curvele obosite''pe ecran;sunt destule; m-am agitat rau;zurati-o de pe ecran!nu-i dati bani!sa nu-i ajute Dzeu cu banii luati fara munca;faceti-i un test psihologic cat mai repede. o pensionara culta,desteapta si cu bun simt;am facut banii cu mintea destepata,aceasta fata face bani cu o minte bolnava;luati masuri....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro