4 copii "din flori" descoperiţi după moartea părinţilor
Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 16.03.2011
Marile personalităţi au fără doar şi poate, mari secrete. Acestea sunt descoperite rareori atunci când "deţinătorii" lor sunt în viaţă, urmând astfel ca după moartea lor să devină adevărate subiecte de presă, să demitizeze sau, dimpotrivă, să întărească influenţa pe care a avut-o personalitatea respectivă. Există câteva cazuri de acest fel care vin să întărească cele spuse mai sus, mai ales că secretul descoperit după decesul lor este unul de-a dreptul tulburător: un copil nerecunoscut.

Cazul lui Dumitru Tinu şi fiul său secret Andrei este de referinţă, dar nu putem uita nici de poveştile urzite în jurul lui Adrian Păunescu, al regretatului Ion Dolănescu sau al megastarului Michael Jackson, în cazul cărora, după ce au decedat, a mai apărut câte un copil.
  • MORPHINE, duminică, 03.07.2011 03:12
    ''EVA'' e cu capul!!!

    astia de la EVA nu mai dezinformati aiurea Michael are 3 copii,pe care ii stie toata planeta:Prince,Paris si Blanket;Omer a spus chiar el cu gura lui ca Michael nu este tatal sau biologic iar Mocienne aia e o psihopata,apropo daca ar fi fost cu adevarat fata lui CE a asteptat atatia ani ca sa spuna asta?Dupa moartea lui s-au gasit tot felul de deviati mintal sa se creada copiii sau rudele lui doar doar,or pune si ei mana pe niste dolari!!!!SICTIR!!!

  • MORPHINE, duminică, 03.07.2011 03:09
    rody e scapat de la nr.9

    rody mama ti-ai luat pastilele pe ziua de azi?

  • simona, miercuri, 16.03.2011 17:49
    off

    Intre subiect si predicat NU se pune virgula! e ditamai titlul totusi...

  • Dimitriu, miercuri, 16.03.2011 08:18
    4 copii"din flori" descoperiti

    Lasati mortii, daca erau persoane obisnuite, nu se lupta nimeni pentru paternitate. Cine face un copil trebuie sa-si mentina capul sus. Copilul este al mamei, tatal este o unire. Dupa cununie.

  • rody, miercuri, 16.03.2011 07:52
    nesimtire

    Imorali,ipocriti,lipsiti de suflet,psihopati.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro