Zilele trecute, paparazzii de la WOWbiz au surprins-o pe Giulia în mall, alături de Vlad Huidu, artista având burta destul de mare. Acum, ea este gravidă în aproximativ opt luni, însă cei de la WOWbiz notează că, dacă o vezi din spate, ai spune că Giulia nu este gravidă.

Deşi a încercat să ţină secret sexul copilului pe care urmează să-l nască în această primăvară, Giulia a fost dată de gol de prietenii ei. Cântăreaţa şi Vlad Huidu vor deveni din nou părinţi, ei fiind şi părinţii unei fetiţe în vârstă de aproape trei ani, Antonia Sabina. Potrivit apropiaţilor Giuliei, aceasta va naşte de această dată un băieţel.


„Giulia şi Vlad Huidu sunt foarte fericiţi şi se pare că vor avea un băieţel. Ei mai au o fetiţă şi şi-au dorit ca cel de-al doilea copil să fie băiat. Bebeluşul e agitat, dă mereu din picioare, o mai doare burtica din când în când, nu e o sarcină uşoară“, le-a spus, celor de la WOWbiz, o persoană apropiată de Giulia.

În ciuda acestor zvonuri, există şi prietene de-ale cântăreţei care afirmă că ea va face tot o fetiţă, care va veni pe lume prin cezariană, la fel cum a născut şi prima oară.
  • Cris, sâmbătă, 14.02.2015 22:25
    L.G.

    Pentru Dan : Chuck Norris stai bland !

  • DAN, miercuri, 11.02.2015 14:24
    LEGEA GINECOLOGILOR....

    MA INTREB DACA SOTUL GIULIEI VA ASISTA LA NASTERE.... DACA NU IL VOR LASA MEDICII, SINT SIGUR CA NU VA AVEA TARIA SA-I INFRUNTE SI SA INTRE CU FORTA IN SALA DE NASTERI CUM AM FACUT EU(AM INTRAT CU FORTA LA CEZARIANA SOTIEI MELE SI AM TAIAT CORDONUL OMBILICAL)....SI ASTA PENTRU CA MAJORITATEA COVIRSITOARE A TATILOR DIN TARA ASTA SINT NISTE LASI CRONICI....NOI TOTI TATICII SI , MAI ALES, VIITORII TATICI TREBUIE SA LUPTAM PENTRU PROMULGAREA UNEI LEGI CARE SA OBLIGE GINECOLOGII SA NE INVITE IN SALA DE NASTERI....DOAR IMPREUNA VOM REUSI....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro